Poslední dvě hodiny výuky angličtiny jsme strávili netradičně ve školní kuchyni. Prakticky jsme si vyzkoušeli přípravu typického českého pokrmu, v našem případě to byla sponge cake -bublanina.
Začali jsme představováním ingrediencí, dále jsme hledali vhodné nádobí a pak jsme se pustili do přípravy, na které se podíleli všichni. Nejšikovnější byla Lucka Marečková, ale ani ostatní děvčata se nenechala zahanbit. Využili jsme také muže (Adama Čížka), např. na nebezpečnou práci u trouby.
A pak jsme již jen nedočkavě čekali na výsledek našeho snažení. Čas jsme si krátili představováním kuchyňských pomůcek dle nápovědy v obrázkovém anglickém slovníku.
A konečně nastal vytoužený okamžik, kdy jsme zkonzumovali námi upečený moučník.
Dobrou chuť.
Mgr. Vladimíra Koubínová a 3. E